Om batterierna håller.

Precis hemkommen från den fantastiska middagen hos bästa Kalle.. Han är hemma endast 24 timmar och spenderar kvällen med mig. Det är vad jag kallar uppskattning av vänner!

Dagen har varit sovandes. Gick och la mig 16 igår, gick upp lagom te big brother och kröp sedan ner igen efter lite rumble.. Är det inte konstigt hur man fördriver tiden utan att egentligen tycka det är givande?
Upp imorse och efter duschen bar det motsträvigt av till läkaren. Efter det bjöd jag in mig själv på kaffe hos en vän och fick handen.. Då fick han fingret och nummer, sms och samtalslistor raderades.. Tack och hej leverpastej!
Nu får det vara nog med att vara snäll och givmild, gå inte in i boxningsmatchen....
Hem efter läkaren, tittade på min förfallna lägenhet. Drog ett djupt andetag och suckade högt. Hoppade i mjukisbyxorna och kröp sedan ner i sängen igen. God natt (dag)
Kalle ringde och väckte mig runt 16.30 och vi bestämde oss för att köra lite spontan lyxmiddag mitt i veckan! :D
Klev motsträvigt upp och slog igång datorn, skoluppgifterna måste ju göras..
Lagom till Word öppnades ringde Karlsson och det nya måstet blev kaffe i solen.. Där satt jag och fördrev varje minut till middagen skulle serveras.

Är det inte helt fantastiskt vad fin min vän Kalle är. Under middagen bjuder han in mig till att vara hans respektive på någon middag med jobbet och självklart ska jag med.. Vad är bättre än att gå uppklädd på middag på ett mans dominerat jobb. Kanske man kan finna sig en heting!?
Middagen rullade vidare och över några glas förklarade bästa hur min framtida man ska vara och vilka uppväxtförhållanden han ska ha haft.. Jag skrattade gott åt att bästa känner mig allt för väl även om jag i vissa avseenden helt motsäger hans planer!
Han är bra han, den där Kalle :)

För er som söker en snäll, ödmjuk kille med lätt till känslor i ett hyfsat utseendeformat vill jag starkt Rekommendera en av mina absolut finaste diamanter!


Ett offer av mitt familjesystem

Hemma från skogen vid havet.
Ett smärre processpass med så lite sömn att psykosen var nära..

Att knyta ihop säcken av den snart gångna 2 åriga utbildningen innebar att titta på familjesystemet man kom ifrån.

Jävligt spännande må jag säga när lärarna slänger upp uppgiften, du är ett offer av ditt familjesystem.. Beroende på hur man vrider och vänder på de då klart man kan se sig som ett offer...
Jävligt typiskt utifrån att jag inte äger en offerkofta!

Slutade någon gång strax innan lunch igår, då vi endast var 12 kvar av 24.. Jävla spånhuvuden, alltså.. Jag fattar inte varför jag ska leka duktig och stanna kvar när många andra tycks skita i det.. Ville ju bara hem till min alldeles numer egna lägenhet!

Linda har flyttat, pang-bom i söndags var hennes tillhörigheter borta och likaså hon, de enda som fanns kvar var dammet hennes grejer lämnade efter sig, lite kaffe, smör och några rödlökar..

Efter skolan tog jag mina kinesögon och svarta påsar hem med T i släptåg.. Måste ha varit ett jävligt spännande sällskap igår.. Som en utslagen säl låg jag raklång i soffan tills blodsockret var i tårna, dags för mat!!!
Bör då tilläggas att när blodsockerfallet är ett faktum skakar jag som ett såll vilket resulterar i att 80% av maten flyger ur mina händer samtidigt som jag får stora blåmärken eftersom jag går in i saker samtidigt som tårarna sprutar för att livet är så jävla orättvist..
Varför kan inte jag bara ha en kock inställd på min mat och sovklocka!?!?!

Några Få timmar sömn senare sitter jag nu utanför SÖS, inte för att jag dansat ballett och skadat ryggen eller slagit volter och brutit foten utanför att T är på sitt veckobesök hos läkaren för hans fot.. Tur att han hade tid 9.15 och har fortfarande inte fått komma in drygt en timma senare.. Tack för det Sveriges sjukvård... Min sovmorgon var visst inget ni tänkte på!


Söndag innan skogen vid havet!

Alltsåååå...
Hej hej bloggen!

Njuter på altanen hos mamma, Gud vad jag älskar henne, i synnerhet när hon är bortrest. Tvätt och torktumlare går på högvarv! Min privata tvättstuga!
Tilläggas då att jag inte får tvätta här vilket gör att jag måste slänga in tvätten i påsar och kasta in de som ska hängas i bilen för att doften av tvättmedel inte ska sprida sig.. Man lär sig sina knep med åren.. Dock har jag tydligen fått en skvallerbytta till lillebror.. Vad är hans problem!?

Idag har varit en dag full med separation, skjutsade Maja till tåget imorse och hjälpte sedan Linda att flytta ut så nu är hela lägenheten min igen! Fruktansvärt skönt!
Dock lämnar de en hel del jobb efter sig när folk flyttar in och ut.. Inte nog med att man har tillgång till alla sina hyllor i kyl, frys, garderob och övriga utrymmen det lämnar ju en hel del fix med städning och flytt av möbler också! Men bra är väl de kanske!?
Fullt sysselsatt under dagen och ikväll ska det packas inför processpasset med skolan.
3 dagar ungdomstid och familjekartor.. Spännande de där.. Suck!!
Pallar verkligen inte men men.. Som sagt en månad kvar sen står jag där med flaggan i topp och för första gången jävligt fina betyg på papper och störst av allt.. En examen!!
Sjukt!!

Mr häng tycks gett upp och synd för delvis mig men även honom.. Har kämpat för att behålla umgänge förut och kommer ALDRIG göra det igen.. E sjukt less på att det ska ligga på mig och jag får dessutom alltid en känsla av att vara för på.. (trots att jag inte är det)
Kanske är något att ta upp under processpasset eftersom jag är ett offer i mitt familjesystem... Jidder jidder.. Tack Gud för att det snart är över och man kan ha dagar utan att överanalysera ALLT!!


Heja Annie!!

Fått lite bassning på senaste för att jag inte bloggat..
Det får bli en stulen kommentar på det "hon har inte tid just nu, fattar ni väl?"

Det har inte hänt speciellt mycket på senaste. Har hängt med T, jobbat och varit i skolan..

Igår firades bästaste bästa Karlssons födelsedag.. Sjukt irriterande var väl dock att jag var sjukt trött efter veckan som gått.. Gotland hela påsken och lite skola på det.. Vet att hon blev besviken när jag gav upp kvällen när stan stod för dörren och jag är sjukt ledsen för det..
Meeen...
Imorse gick jag halvgråtandes mot bilen i snöslasket.. Wtf.. Vem orkar med snö i april!?!?!? Uppgiven som få när all blötsnö skulle av rutorna för att sen åka te centralen för att hämta upp Goa glaa, bästa Maja som är på besök!!

Vi har haft en riktig tjockisdag.. Lunch på tacobar, middag på Max, lite ben & jerrys på de och alkoholhaltiga drycker.. Myskväll!!
Nu ligger hon och sover så sött och jag har passat på att nominera en av "mina" gamla ungdomar som kommit att bli sjukt viktig och otroligt givande att följa- till årets Värmdöbo 2012.. Skulle verkligen uppskatta om ni som läser bloggen går in på evengemanget årets värmdöbo 2012 och gillar min nominering. Hon är verkligen värd priset för hennes sanna engagemang och drivkraft för att ungdomar på Värmdö ska få bättre förutsättningar att lyckas i livet!


Sov gott rara!!
Och hörni, om en månad är skolan klar! Sjukt stolt över mig själv!
Bara sista rycket nu!


2 timmar, 68 kronor!

Dåsa, allt gick bra..
Planet var i tid, taxichauffören stod snällt och väntade med en fin liten skylt :D väskan kom hyfsat fort och sedan bar det av..

Alltså, ni vet Gotlänningar börjar redan svära över stockholmarna och värre kommer de bli!

Taxichauffören suckade lite halvfräckt och undrade om jag skulle ner och fira påsk. Jag skrattade till lite och talade om att jag skulle jobba..
(Behandlingshemmet har behållit namnet från att det var ett spa.. )
Då undrade han ju självklart om det var en stor bokning konferensgäster från sthlm som var på g...
Haha skrattade ännu mer och talade om att det numer är ett behandlingshem och att jag jobbat nere på Gotland i snart 1,5 år och vips var jag helt okej .. :)

Han va så söt så han körde mig enda fram till busshållplatsen och växlade mina pengar så det skulle gå smidigt på bussen, "jämna pengar är nämligen vääääldigt bra innan dom har börjat med någon konstig telefonbetalning!?"
Haha Gotland är en fantastisk ö.. Lite efter kanske?

Nu sitter jag på den nästan 2 timmar långa resan ner mot jobbet och njuter av utsikten och solens värmande strålar som letar sig in genom bussrutan! Hela sightseeingen kostar endast 68 kr.. Fantastiskt, det är vad man får betala från Gustavsberg- slussen à 20 min.. Lite skillnad må jag säga..
Bensinen är lika dyr här, trafiken långt ifrån som sthlm.. Hur kan dom mena på att Sthlmare bör åka kommunalt för miljöns skull!?!?!?
Sänk priset på bussresorna wtf!


"Ta buss 10"

Godmorgon!
Incheckad och klar på Bromma flygplats.
Av nån spännande anledning ska jag åka kommunalt till jobbet idag. Har exakt 30 min på mig från de att jag landar te bussen går.. Blev tillsagd att packa handbagage för att vara säker på att hinna med bussen..
Klev upp imorse, åkte från T efter en mysig kväll och natt.. 05.12 satte jag mig i bilen och rullade hemåt.. Duktigt som fan packade jag min lilla sportbag och en handväska.. Har inte hälften så mycket kläder med mig som jag borde och brukar likförbannat blev jag tvungen att checka in väskan.. Peppar peppar ta i trä för att jag nu hinner med bussen ändå! Jävla påsk!
Har ju alltid fått bära ombord den!
Nu dags för incheck.. Återkommer på bussen om hur de gick, håll tummarna!


En måndagsnatt

Vaknade upp i fredags och tog mig glatt iväg till skolan och föreläsning om ungdomsperspektivet.. Lärde mig inget nytt direkt men hade en kanondag..

Motsvarande säkert 30% av klassen var.. Host, host harkel sjuka, andra kände nog efter lite för mycket, endel jobbade och andra var bara allmänt lata.. Jag kan tycka att det är otroligt nonchalant av de som stannade hemma bara för att..
Vem fan vill inte göra de!?
Om jag nu har sparat in "sjukdagar" och får för mig att ta ut dom nu, motsvarande andras frånvaro kan jag tacka hej till resten av utbildningen och ta sommarlov nu!
Yeah yeah fuck it, vi som är där har de bra och jag hoppas verkligen att det för något gott med sig!

Efter det storhandlades de lyxmiddag och bar av till T.. Eftersom han är invalid var det jag som fick stå för kockandet medan han styrde upp kvällens jippo - film.
Kanonkväll, samtal, film och besök av hans bror.. Runt 12 var det dags att bege sig hemåt och mysa ner i sängen.

Massor med missade samtal när jag runt 11.30 beslöt mig för att starta lördagen.. Det var flest missade samtal från jobbet och det gällde en hemmainsats.. Påklädd, förberedd och klar plingade jag på hos familjen runt 12 och jobbade ett par timmar., riktigt smidigt och givande.. Efter de hämtade jag upp bästaste bästa Karlsson och planen blev middag och sen får vi se. Ett litet resturangbesök och soffhäng senare styrde kosan mot T och grabbfilmkvällen.. Stannade in på småtimmarna innan jag skjutsade hem bästa för att sen slutligen åka tebax och få lite sovsällis, mycket mysigt till klockan blev 5 på morgonen och solen beslöt sig att lysa raaaakt i ansiktet på mig.. Suck!
På tok för lite sömn och en o en annan dammråtta gjorde att när jag runt 12 klev ur sängen hade drabbats av brutal förkylning och typ feber... Snörvel snörvel..
Hem te Karlsson på frukost innan resan bar av mot mitt eget hem och min soffa.. :)

Körde om exet påvägen hem genom södra länken och ärtan - trots att han inte har någon i sin fil - lägger sig bakom mig i omkörningsfilen..
Varför??!
Har ju sagt till honom 100 ggr att människor utan förmåga att gasa ska ge fullaste fan i och lägga sig där..
Såg hans bil bli mindre och mindre., lik en leksaksbil och försvinna bort. Vilken härlig känsla!

Väl hemma tog jag med mig glass och kröp ner i badet, väcktes ur mina drömmar om varmare breddgrader när Sofie tvingade sig på, på en fika!
Så mysigt så..

Avslutade kvällen med Karlsson och BB..

Vilken fantastisk helg!

Måndagen har gått smidigt men lite skrämmande framåt..
Det skrämmer mig hur lätt det är att få hela Apoteket utskrivet under läkarbesök...

Nej nu ska jag ta min snörvlande lilla nos och få lite sömn innan morgondagen är ett faktum!




RSS 2.0